Regjizor: Corneliu Porumboiu

 • The Whistlers

  Image The Whistlers (2019)
  HD
  The Whistlers (2019)
  Kristi është një polic rumun, i cili i shërben si spiun, mafias. Për të bërë këtë rol, i duhet të shkojë në ishullin Gomera, që të mësojë gjuhën e fishkëllimave. Detyra e tij ndërlikohet, kur vihet në lojë jeta e tij dhe e njerëzve të dashur.
  Image The Whistlers (2019)