Regjizor: Chris Butler

 • Missing Link

  Image Missing Link (2019)
  HD
  Missing Link (2019)
  Me ëndrrën për të qenë aventurieri më i madh i të tëra kohërave, sër Lionel Frost, kryen udhëtime të rrezikshme për të vërtetuar legjendat më të jashtëzakonshme të botës. Për të fituar një vend në Shoqatën Mbretërore dhe për t’i provuar të tërëve që ka të drejtë, ai niset në kërkim të Këmbë-Madhit, por gjatë kësaj aventure ai zbulon më…
  Image Missing Link (2019)
 • Missing Link – Origjina e Humbur

  Image Missing Link (2019) – Origjina e Humbur
  HD
  Missing Link (2019) – Origjina e Humbur
  Origjina e Humbur Dublim Shqip I sjellshmi dhe gazmori Zoti Link, i fundit i species së tij, vuan për pak shoqëri dhe një vend ku të ndihet si në shtëpi. Për të gjetur kushurinjtë e tij të përfolur, ai kërkon ndihmën e Lionel Frostit, detektivit "më të famshëm në botë" për gjetjen e monstrave. Së bashku me një aventuriere kurajoze,…
  Image Missing Link (2019) – Origjina e Humbur
 • ParaNorman

  Image ParaNorman (2012)
  HD
  ParaNorman (2012)
  Në qytezën e Luginëzës së Gëzuar, Norman Babkok është një djalë i cili mund të flasë me të vdekurit, por askush përveç shokut të tij të ri eksentrik, Nillit, nuk beson se aftësia e tij është e vërtetë. Një ditë, daja i larguar dhe i çuditshëm i Normanit i tregon një ritual të rëndësishëm vjetor të cilin duhet të fillojë…
  Image ParaNorman (2012)