Regjizor: Brad Bird

 • Incredibles 2

  Image Incredibles 2 (2018)
  HD
  Incredibles 2 (2018)
  Në familjen e superheronjve, këtë herë, në qendër të vëmendjes është Helena, duke e lënë Bobin në shtëpi me fëmijët, në heroizmin e përditshëm të jetës "normale". Është një tranzicion i vështirë për të gjithë, që ashpërsohet nga fakti se familja ende nuk është në dijeni të superfuqive të reja të Xhek-Xhekut dhe të papriturave që ngacmojnë qetësinë e tyre…
  Image Incredibles 2 (2018)
 • The Incredibles

  Image The Incredibles (2004)
  HD
  The Incredibles (2004)
  Bob Parri (zoti Fantastik) dhe bashkëshortja e tij, Helena (Elastika), detyrohen të tërhiqen dhe të bëjnë një jetë të thjeshtë bashkë me tre fëmijët e tyre. I etur për t’iu kthyer jetës së dikurshme, Bobi shfrytëzon mundësinë që i jepet nga një komunikim misterioz. Por, shumë shpejt do të zbulojë se familja e tij dhe gjithë bota është në rrezik…
  Image The Incredibles (2004)
 • The Iron Giant – Gjigandi i Hekurt

  Image The Iron Giant (1999) – Gjigandi i Hekurt
  HD
  The Iron Giant (1999) – Gjigandi i Hekurt
  Gjigandi i Hekurt Dublim Shqip Një robot gjigant alien përplaset afër qytetit të vogël Rokwell në vitin 1957. Duke eksploruar zonën, një djalë 9-vjeçar, Hogarti, zbulon robotin dhe së shpejti krijon një miqësi me të. Por gjërat do të ndryshojnë kur një agjent qeveritar nuhat ekzistencën e robotit.
  Image The Iron Giant (1999) – Gjigandi i Hekurt
 • Mission: Impossible – Ghost Protocol

  Image Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)
  HD
  Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)
  IMF-ja mbyllet pasi përfshihet në bombardimin e Kremlinit, duke bërë që Ithan Hant dhe skuadra e tij të bëhen të jashtëligjshëm për të pastruar emrin e organizatës...
  Image Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)
 • Tomorrowland

  Image Tomorrowland (2015)
  HD
  Tomorrowland (2015)
  Një vajzë adoleshente me shumë pasion për shkencën dhe një burrë i cili më parë ka punuar si shpikës, bashkohen për të zgjidhur misterin e një bote në një kohë dhe një dimension tjetër dhe njëkohësisht për të shpëtuar planetin Tokë.
  Image Tomorrowland (2015)
 • Ratatouille

  Image Ratatouille (2007)
  Ratatouille (2007)
  Një mi që gatuan bën një aleancë të pazakontë me një punëtor kuzhine në një restorant të njohur!
  Image Ratatouille (2007)