Regjizor: Antoine Fuqua

 • The Equalizer 2

  Image The Equalizer 2 (2018)
  HD
  The Equalizer 2 (2018)
  Robert Mekolli i shërben drejtësisë pa iu trembur syri, por si do të reagojë ai kur vritet një njeri i dashur për të? A do të arrijë të barazojë drejtësinë dhe hakmarrjen?
  Image The Equalizer 2 (2018)
 • The Magnificent Seven

  Image The Magnificent Seven (2016)
  HD
  The Magnificent Seven (2016)
  Shtatë pushkatarë të zotë në perëndimin e vjetër, mblidhen bashkë për të ndihmuar një fshat të vogël nga disa hajdutë mizorë.
  Image The Magnificent Seven (2016)
 • The Equalizer

  Image The Equalizer (2014)
  HD
  The Equalizer (2014)
  Një ish komando që është shtirur si i vdekur për të kaluar një jetë të qetë në Boston lë mënjanë qetësinë për të shpëtuar një vajzë të re dhe e gjen veten përballë gangsterëve rusë.
  Image The Equalizer (2014)
 • King Arthur

  Image King Arthur (2004)
  HD
  King Arthur (2004)
  Filmi “Mbreti Artur” është fitues i 4 çmimeve Oskar dhe nominuar për 8 të tjerë. Regjia nga Antoine Fuqua. Skenari nga David Franzoni, cili e ka shkruar edhe skenarin për “Gladiatorin”. Këtu injorohen tërësisht mitet e njohura dhe “Mbreti Artur” është si një udhëheqës ushtarak në shërbim të Romës, i cili ka jetuar në shekullin e 2-të.
  Image King Arthur (2004)
 • Southpaw

  Image Southpaw (2015)
  HD
  Southpaw (2015)
  Billy Hope do t'i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ilaçeve. Goditja përfundimtare vjen nga gjykata e cila nuk i lejon të rrisë vajzën, pasi sjellja e tij nuk është korrekte. E teksa ka prekur fundin Hope do të mbledhë copëzat e tij…
  Image Southpaw (2015)
 • Olympus Has Fallen

  Image Olympus Has Fallen (2013)
  Olympus Has Fallen (2013)
  Nje grup i vogel ekstremistesh, te armatosur deri ne dhemb. Te stervitur rreptesisht, vendosin nje prite ne mes te dites ne shtepine e bardhe dhe duke kaluar ndertesen marrin peng presidentin Benjamin Asher dhe stafin e tij ne bunker e padepertueshem te SHBA-se. Qellimi i tyre eshte te zene ngushte te gjithe shtetin……
  Image Olympus Has Fallen (2013)
 • The Replacement Killers

  Image The Replacement Killers (1998)
  The Replacement Killers (1998)
  Kur dështoi të vriste persona të tjerë për shkak të ndërgjegjes së tij, një vrasës i shqetësuar kërkon ndihmë nga një falsifikuese për të marrë letrat për në Kinë.
  Image The Replacement Killers (1998)