Regjizor: Ang Lee

 • Life of Pi

  Image Life of Pi (2012)
  HD
  Life of Pi (2012)
  Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar… një tigër të frikshëm Bengal.
  Image Life of Pi (2012)
 • Lust, Caution +18

  Image Lust, Caution (2007) +18
  HD
  Lust, Caution (2007) +18
  Gjatë Luftës së II Botërore, një vajzë përfshihet në një intrigë romantike me një politikan të shquar, zotin Ji.
  Image Lust, Caution (2007) +18
 • Billy Lynn’s Long Halftime Walk

  Image Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
  HD
  Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
  19-vjeçari Billi Lin është sjellë në shtëpi për një turne fitoreje pas një beteje në Irak. Mes rikthimeve, filmi tregon se çfarë i ndodhi vërtetë skuadrës së tij, duke e krahasuar realitetin e luftës me perceptimin Amerikan.
  Image Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
 • Brokeback Mountain

  Image Brokeback Mountain (2005)
  Brokeback Mountain (2005)
  Historia e pamundur e dashurisë mes dy personave dhe jetët e tyre nëpër vite.
  Image Brokeback Mountain (2005)