Regjizor: Andrew Stanton

 • WALL·E

  Image WALL·E (2008)
  HD
  WALL·E (2008)
  Një robot përgjegjës për pastrimin e Tokës së mbuluar nga mbetjet, dashurohet me një robot tjetër. Së bashku do të nisen në një aventurë që do të ndryshojë fatin e njerëzimit...
  Image WALL·E (2008)
 • Finding Dory – Në Kërkim të Dorit

  Image Finding Dory (2016) – Në Kërkim të Dorit
  HD
  Finding Dory (2016) – Në Kërkim të Dorit
  Në Kërkim të Dorit (2016) Dublim Shqip Dori është ribashkuar me miqtë e saj Nemon dhe Marlinin në kërkim të përgjigjeve për të kaluarën e saj. Çfarë mund të kujtojë ajo? Kush janë prindërit e saj? Dhe ku mësoi të flasë gjuhën e balenës?
  Image Finding Dory (2016) – Në Kërkim të Dorit
 • Finding Nemo – Në Kërkim të Nemos

  Image Finding Nemo (2003) – Në Kërkim të Nemos
  HD
  Finding Nemo (2003) – Në Kërkim të Nemos
  Në Kërkim të Nemos (2003) Dublim Shqip Pasi djali i tij kapet mbi Shkëmbin e Madh  dhe dërgohet në Sidnej, një peshk i ndrojtur niset për një udhëtim për ta sjellë atë në shtëpi.
  Image Finding Nemo (2003) – Në Kërkim të Nemos
 • Finding Dory

  Image Finding Dory (2016)
  HD
  Finding Dory (2016)
  Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, përgjatë udhëtimit të saj.
  Image Finding Dory (2016)