Regjizor: Anders Banke

 • Enemy Lines

  Image Enemy Lines (2020)
  HD
  Enemy Lines (2020)
  Nazistët mbajnë peng një shkencëtar, të aftë të prodhojë armë bërthamore. Fati i tij dhe i luftës do të varet nga misioni sekret i shpëtimit, i organizuar nga aleatët amerikano-britanikë.
  Image Enemy Lines (2020)