Regjizor: Albert Hughes

 • Alpha

  Image Alpha (2018)
  HD
  Alpha (2018)
  Në të kaluarën parahistorike, një i ri përpiqet të kthehet në shtëpi pasi ndahet nga fisi i tij gjatë një gjuetie. Ai gjen një ujk i cili bëhet shoqëruesi i tij i udhëtimit dhe fillon një miqësi që do të ndryshonte njerëzimin.
  Image Alpha (2018)
 • Menace II Society

  Image Menace II Society (1993)
  Menace II Society (1993)
  Një gangster i ri në rrugë përpiqet t'i shpëtojë kufijve dhe tundimeve të getos në kërkim të një jete më të mirë.
  Image Menace II Society (1993)
 • The Book of Eli

  Image The Book of Eli (2010)
  The Book of Eli (2010)
  Ilai, një luftëtar i vetmuar që endet në një peisazh post-apokaliptik, duke ruajtur një libër, një volum misterioz që në një farë mënyre mban çelësin e rindërtimit të qytetërimit dhe shpëtimit të njerëzimit. Ilai mbërrin në një qytezë të vogël të komanduar nga i ashpri Karnegi, rol i luajtur nga Gary Adman, një despot tipik post-apokaliptik që dëshiron me çdo…
  Image The Book of Eli (2010)