Regjizor: A

 • Constantine: City of Demons

  Image Constantine: City of Demons (2018)
  HD
  Constantine: City of Demons (2018)
  Një seri e animuar që përqendrohet në aventurat e detektivit me fuqi të mbinatyrshme, John Constantine.
  Image Constantine: City of Demons (2018)
 • Bir Ask Hikayesi

  Image Bir Ask Hikayesi (2014)
  Bir Ask Hikayesi (2014)
  Ndërsa kërkon për prindërit e tij biologjikë, Korkuti, një jetim i varfër, takon Xhejlanin, një vajzë e re. Sidoqoftë, kur mëson për stilin e jetës së privilegjuar të familjes së tij, ai vendos të kërkojë hakmarrje ndaj tyre.
  Image Bir Ask Hikayesi (2014)
 • The Way Way Back

  Image The Way Way Back (2013)
  HD
  The Way Way Back (2013)
  Dankani i ndrojtur 14 vjeçar, shkon në pushime verore me nënën e tij, të dashurin e saj arrogant dhe vajzën e tij. Duke kaluar një kohë të vështirë për t'u përshtatur, Dankani bën miqësi të papritur me Ouenin, drejtuesi i një parku ujor.
  Image The Way Way Back (2013)
 • Ammar

  Image Ammar (2014)
  HD
  Ammar (2014)
  Nje film Turk, plot horror me aktorët Ozan Akbaba, Alican Cokogur, Dilsah Demir etj...
  Image Ammar (2014)
 • Knight Rider

  Image Knight Rider (2008)
  HD
  Knight Rider (2008)
  KITT është një makinë inteligjente që mund të hakojë çdo sistem, me armë të fuqishme si një avion xhet dhe përdor hologramet për t'u shndërruar në çdo lloj makine tjetër.
  Image Knight Rider (2008)
 • I Am a Hero

  Image I Am a Hero (2015)
  HD
  I Am a Hero (2015)
  Hideo Suzuki është një 35 vjeçar, asistent i mangave, që mundohet shumë që të jetë një hero në përditshmërinë e tij, duke u munduar që të pushtojë lexuesit me krijimin e tij. Ndërkohë në jetën e tij personale jo çdo gjë ecën mirë. Megjithëse Hideo mundohet shumë, bota duket se ka plane të tjera për të. Mekanizma të errëta i…
  Image I Am a Hero (2015)
 • A Wakefield Project

  Image A Wakefield Project (2019)
  HD
  A Wakefield Project (2019)
  Vija ndarëse midis të vdekurve dhe të gjallëve është ngritur për 24 orë. A do mund të mbijetoje?
  Image A Wakefield Project (2019)
 • Richard Jewell

  Image Richard Jewell (2019)
  DvD
  Richard Jewell (2019)
  Një roje sigurie, Richard Jeuell, shpëton mijëra jetë nga shpërthimi i një bombe në Lojërat Olimpike të vitit 1996, por më pas i duhet të përballet me shtypin dhe FBI-në të cilët e akuzojnë për akte terroriste.
  Image Richard Jewell (2019)
 • Ken : The Legend of Raoh 1 aka Death for Love

  Image Ken : The Legend of Raoh 1 (2006) aka Death for Love
  Ken : The Legend of Raoh 1 (2006) aka Death for Love
  Në një botë të re pas shkatërrimit të madh, mbreti Roah dhe perandori Sauther luftojnë për të pushtuar toka. Ndërkohë bashkëpunëtorët kryesorë të Raoh, Soga dhe motra e tij Reina, përballen me pasojat e luftës. Në mes të kësaj është luftëtari legjendar Kenshiro, i cili duhet të veprojë për të mbrojtur të pafajshmit në një luftë pa fund.
  Image Ken : The Legend of Raoh 1 (2006) aka Death for Love
 • Azemi

  Image Azemi (2014)
  Azemi (2014)
  Film është xhiruar nëpër vise të ndryshme të Kosovës dhe trajton luftën e fundit në Kosovë. Fatos Kryeziu, luan rolin kryesor në filmin “Azemi”, si një trim i cili i mbijeton luftës bashkë me dy bashkëluftëtarë, por që këta dy të fundit mbeten invalid....
  Image Azemi (2014)
 • Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3

  Image Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)
  Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)
  Billi shqetësohet për ngrohjen globale dhe ndotjen e ajrit dhe mundohet të gjejë një zgjidhje. Mundësia më e mirë është energjia bërthamore dhe Billi me ekipin e tij mundohen të krijojnë reaktorin bërthamor më të fuqishëm, të sigurt dhe pa asnjë ndotje, por kur politika hyn në mes gjërat nuk shkojnë sipas pritshmërive.
  Image Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)
 • Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2

  Image Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)
  HD
  Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)
  Billi kërkon zgjidhje për zhdukjen e përhershme të poliomielitit, sëmundje që prek shumë vendet e varfra me epiqendër në Nigeri. Në fillim shpërndarja e vaksinës shkon mirë por trazirat dhe problemet në vend i shkaktojnë vështirësi Billit.
  Image Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)
 • Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1

  Image Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 (2019)
  HD
  Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 (2019)
  Një dokumentar që tregon historinë e jetës së Bill Gatesit kur ai kërkon zgjidhjen e disa prej problemeve më komplekse në botë.
  Image Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 (2019)